Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk Oda Başkanlarını neden ziyaret etti? İşte detaylar!

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ziraat odası Başkanı Emin Koçak’ı tek tek ziyaret etti.

   

Aksaray’ın Oda Başkanları ile görüşen İl Başkanı Aktürk, Aksaray’ın gelişimine ve büyümesine katkı sağlayan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Aksaray ilinde farklı alanlarda faaliyet gösteren Oda Başkanlarını tek tek ziyaret eden İl Başkanı Aktürk, Oda Başkanlarından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak Aksaray’ın gelişimine katkı sunan Oda Başkanlarına teşekkürlerini sundu.
İl Başkanı Aktürk, Aksaray’ın ticaretine, sanayisine ve tarımına oldukça büyük katkılar sunan ve Aksaray’ın gelişim ve büyümesine büyük ölçüde fayda sağlayan Oda Başkanlarının yürüttüğü çalışmalar hakkında değerlendirme de bulundu.
İl Başkanı Aktürk; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ziraat odası Başkanı Emin Koçak’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkürleri sunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Haber: Fatma Altınok