Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk esnaf ve vatandaşla buluşmaya devam ediyor

Ak Parti Aksaray İl

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalara devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Aktürk, “Seçimden seçime değil her zaman milletimizin yanındayız. AK Parti Teşkilatları olarak işimiz, gücümüz millet!” dedi.

Aksaraylı halkın her zaman yanında olan ve vatandaşların istek ve talepleri ile yakından ilgilenen AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat mensuplarıyla beraber Aksaray halkıyla bir araya geliyor. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek halkın istek ve taleplerini dinleyen İl Başkanı Hamza Aktürk’e halkın ilgi ve sevgisi de yoğun oluyor.

Hem parti binasında hem de sahada sık sık vatandaşlar ile buluşan Aktürk, halkın nabzını tutuyor. Vatandaşlarla buluşmasının ardından açıklama yapan İl Başkanı Aktürk, “”Seçimden seçime değil her zaman milletimizin yanındayız. Aksaray’ımızı ilmek ilmek dokuyoruz. Yeniden Aksaray diyerek vatandaşlarımızla muhabbet bağımızı güçlendiriyoruz. AK Parti Teşkilatları olarak işimiz, gücümüz millet!” şeklinde ifadelerine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok