Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk, çocuk evleri sitesinde çocuklarla bir arada 

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Elmas Sevdi ve Sultan Billur ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri sitesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında kurumun çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan heyet, çocuklarla vakit geçirdi ve onların ihtiyaçları konusunda bilgi edindi.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hamza Aktürk, “Yavrularımızın gülümsemesinden daha kıymetli bir şey yok bu dünyada. Gözlerindeki ışık, kalplerindeki sevgi daim olsun.” diyerek, çocukların mutluluğunun kendileri için büyük bir anlam taşıdığını ifade etti. Çocuk Evleri sitesinde çocuklarla yakından ilgilenen Aktürk ve beraberindekiler, çocukların eğitim ve sosyal aktiviteleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında çocuklarla sohbet eden ve onlara çeşitli hediyeler veren heyet, çocukların sevincine ortak oldu.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri de, AK Parti heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, çocukların bakım ve eğitiminde gösterdikleri özen ve destek için teşekkür etti.

Avni Kuru