Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl asayiş toplantısı yapıldı; huzur ve güven için gerekli tedbirler alındı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun başkanlığında İl Güvenlik ve Asayiş Toplantısı gerçekleştirildi. İlgili kurum müdürlerinin katılım gösterdiği;  genel trafik, göç hareketleri ve okul önlerinde alınan güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmaları değerlendiren Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehrin güvenliği ve huzurunu sağlamak amacıyla yapılması gerekenler hususunda istişarelerde bulundu.

Aksaray Valiliği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Aksaray’da yaşanan genel trafik, göç hareketleri ve okul önlerinde alınan güvenlik tedbirleri konuları incelendi. Suç ve suçlulara karşı yürütülen çalışmaları değerlendiren heyet, Aksaray’da suç oranını en aza indirmek amacıyla görüştü.

Vatandaşın huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışmalar yürüten Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray’da suç oranını en aza indirilebilmesi için verilen mücadele hakkında Vali Kumbuzoğlu’na bilgiler verdi.

Toplantıya, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, Aksaray İl Emniyet Müdür Murat Kolcu, Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok