Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Asayiş toplantısı gerçekleşti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş toplantısı gerçekleşti.
Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nun makamında gerçekleşen toplantıya; Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve Aksaray İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Mehmet Ali Bayer katılım gösterdi.
Toplantıda, Aksaray’da kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların huzur ve güvenliliğini korumak amacıyla Aksaray ilinde asayiş durumu sağlayan kolluk kuvvetlerinin yürüttüğü çalışmalar ele alındı.
2023- 2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber Vali Kumbuzoğlu’na, öğrencilerin herhangi bir olaya karışmaması ve güvenliklerinin sağlanması adına Emniyet Müdürlüğünce ve Jandarma Komutanlığı tarafından okul ve çevrelerine yönelik denetim ve kontroller hususunda bilgilendirme yapıldı.
Aksaray ilinde kamu düzenini sağlamak ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin bozulmamasına yönelik Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığının yürüttüğü çalışmalar Vali Kumbuzoğlu başkanlığında toplantıda görüşüldü.
Aksaray ilinde suç ve suçlularla mücadele kapsamında Aksaray’da suç oranının en aza indirmek amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlere değinildi.
Haber: Fatma Altınok