Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İkinci ligde ikinci tura yükselen takımlar belli oldu

Türkiye İkinci Ligi Playofflarında Heyecan Doruğa Çıktı!

Türkiye İkinci Ligi Playofflarında

Kırmızı Grup’ta Iğdırspor ve 24 Erzincanspor, Beyaz Grup’ta Yeni Mersin İdman Yurdu ve 1461 Trabzonspor 2.tura yükseldi. Playoff maçlarının ardından birinci lige yükselecek son takımın belirleneceği heyecan dolu mücadeleler, futbolseverleri ekran başına kilitledi.

Karşılaşmalar futbol federasyonu‘nun YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Kırmızı Grup’ta Aksaray Belediyespor ile birlikte mücadele eden, Iğdırspor ve 24 Erzincanspor, kıyasıya mücadelelerle 2.tura yükseldi. Beyaz Grup’ta ise 1461 Trabzonspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu, üst tura çıkmak için gösterdikleri performansla dikkatleri üzerlerine çekti.

Final öncesi heyecanın tavan yapacağı karşılaşmaların tarihleri ise futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Türkiye İkinci Ligi’nde bir üst lige yükselecek son takım ise playofflar sonunda belli olacak.
Türkiye ikinci Ligi playoff grubunda birinci tur müsabakaları oynandı. Birinci turda müsabakalar tek maç üzerinden oynandı. Maçlarını kazanan takımlar ikinci tura yükseldiler.
Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda, Aksaray Belediyespor’da mücadele ettiği grupta birinci turda oynanan maçlarda Iğdırspor İskenderunspor‘u 1-0 mağlup ederek ikinci tura yükselen takım oldu. Iğdırspor tur atlarken, İskenderunspor ise play offlardan elenen takımımı oldu.
Grubumuzda oynanan ikinci müsabaka ise Erzincan’da idi. Erzincanspor iki defa yenik duruma düştüğü maçta 90 dakikanın sonunda skoru Menemen futbol kulübü karşısında skoru 2-2’ye getirdi. Uzatma dakikalarında 24 Erzincanspor skoru 3-2 yaptı ve adını ikinci tura yazdıran diğer takım oldu.
Kırmızı Grup’ta Iğdırspor ile 24 Erzincanspor grup finalini çıkan takım olmak için iki maç oynayacaklar.
Karşılaşma Iğdır ve Erzincan’da karşılıklı olarak oynanması planlanıyor. 2.turdaki ilk maçlar 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü Erzincan ve Mersin’de ikinci maçlar ise 17 Mayıs 2024 Cuma günü Iğdır ve Trabzon’da oynanacak.
Iğdırspor ile 24 Erzincanspor futbol futbol takımları ikinci turda iki maçın ardında tur atlayan takım grupta ikinci olarak tamamlayan Kastamonuspor ile grup finali oynamak için mücadele edecek.
Türkiye ikinci Ligi Beyaz Grup’ta ise playoff’un birinci tur maçlarında 1461 Trabzonspor Ankaraspor‘u 4-1 mağlup ederek ikinci tura yükselen takım olurken gruptaki diğer maçta Bucaspor sahasında Yeni Mersin İdman Yurdu’na 1-0 mağlup oldu ve elenen takım oldu. Beyaz grupta yeni Mersin idman yurdu ile 1461 Trabzonspor takımları arasında tur atlayan takım grup finalinde Van Spor Takımı’nın rakibi olacak.

Beyaz Grup’ta Mersin idman yurdu ile 1461 Trabzonspor grup finaline çıkmak için iki maç üzerinden müsabakalarını oynayacaklar.
Türkiye ikinci Ligi’nde playoff maçlarının ardından bir takım daha birinci lige yükselecek.

hakan hidayet deniz

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi