Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki önemli takım hazırlık maçında bir araya geldi

Motolux 68 Aksarayspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor maçı sonrası oynamayan futbolcularıyla Osmanlı 1453 Spor arasında dostluk maçı yapıldı. İki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı birlikte izledi.

Motolux 68 Aksarayspor, Beyoğlu

Motolux 68 Aksarayspor, Pazar günü oynanan ve 2-0’lık galibiyetle sonuçlanan Beyoğlu Yeni Çarşı Spor maçında forma giymeyen oyuncularıyla, bu sezon Aksaray’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Osmanlı 1453 Spor takımı arasında hazırlık maçı yaptı. Maç, Aksarayspor’un TOKİ’deki tesislerinde dostane bir atmosferde gerçekleştirildi.

Karşılaşmayı Aksarayspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ve Osmanlı 1453 Spor Teknik Direktörü birlikte izledi. Dostluk havası içerisinde geçen maçın sonunda, her iki takımın futbolcuları birlikte fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi.

Motolux 68 Aksarayspor, Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligin ilk haftasında Beyoğlu Yeni Çarşı Spor’u 2-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Siyah-beyazlı ekip, ligin ikinci haftasında 7 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Bu önemli maçın hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

Osmanlı 1453 Spor ise Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele edecek ve yeni sezon hazırlıklarına Aksaray’da devam ediyor. Bu sezon Osmanlı 1453 Spor’u zorlu bir lig bekliyor. Tecrübeli rakiplerle aynı gruba düşen takımımız, Eskişehirspor ve Tarsus İdman Yurdu gibi köklü ekiplerle mücadele edecek.

Maçın ardından “Hep Birlikte Güçlü Aksaray” mesajıyla birlik ve beraberlik vurgusu yapan futbolcular, sezon boyunca Aksaray’ı en iyi şekilde temsil etme sözü verdi.

Ağustos Gerçe