Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İhtiyaç Sahiplerine Destek: Aksaray Köylerine Ramazan Kumanyası Yola Çıktı!

Almanya Aksaraylılar Derneği (Deustschland

Almanya Aksaraylılar Derneği (Deustschland Aksaray Kulturverein) (AKDER) tarafından Aksaray’ın köylerine ramazan kumanyası dağımı yapılıyor. 200 koli ile başlayan yardım kumanyası Ramazan ayı öncesi vatandaşların sofralarıyla buluşturuluyor.
Ramazan Kumanyası içesinde çaydan hazır çorbaya pirinçten sıvı sabuna kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olacak ürünler yer alıyor. Ramazan Kumanyasına yardım etmek isten vatandaşlar köylerde ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına katkıda bulunabilecek.
Ramazan ayına kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmak isteyenlerin ulaşılması amacıyla açıklamalarda bulunan Almanya Aksaraylılar Derneği, “bu yılda inşallah dağıtımına başlayacağız. yine gelen talep doğrultusunda yarın yaklaşık 200 koli ile Aksaray’ın köylerinde ramazan kumanyasını dağıtacak arkadaşlarımız. amacımız ramazan öncesinde, Ramazan başlangıcında insanların sofrasında hazır bulunsun diye özellikle erken dağıtmayı uygun gördük. hem insanlar bu ramazanda ihtiyaç sahibi olanlar özellikle kaygılarını girdirmek hem de ramazan süresi içerisinde iftarını yapma sıkıntısı olacak bu konuda da niyetlenip niyetlenmeme konusunda da kaygıda kalabilecek insanlarında bu vesileyle kaygılarını gidermek istiyoruz. ramazan başlangıcında sofralarında hazır bulunsun istiyoruz” dedi.
Yarın başlayacak olan koli dağıtımının müjdesini veren Almanya Aksaraylılar Derneği; “ yarın Aksaray’ın çeşitli köylerinde 200 koli ile dağıtımını yapacak arkadaşlarımız. kampanyayı da ramazan öncesinde bitirmek istiyoruz. hedefi yaklaşık 500 koli ile Aksaray’ın en az yüz köyüne ulaşmak istiyoruz. daha önceki yıllarda da olduğu gibi bu vesileyle sizlerin de katkılarıyla yardımda bulunmak isteyen, çorbada tuzum olsun isteyenlerinde haberi olur inşallah bu vesileyle bir ihtiyaç sahibi fazla inan fazla ulaşmış oluruz” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok