Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ihlara Vadisinde Cam Teras çalışmaları hızla devam ediyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Müzehher Belma Erdoğan ile yapımı devam eden Ihlara Vadisi Cam Teras projesinde incelemelerde bulundu.

         

Aksaray’ın ve Kapadokya’nın turistlik yerlerinden olan ve çok sayıda turistin dikkatini çeken Ihlara Vadisi, Belediye Başkanı Dinçer tarafından can teras projesi ile taçlandırılması hedefleniyor. Yapım aşamasında olan cam teras projesi son hızıyla devam ederken Belediye Başkanı Dinçer, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Müzehher Belma Erdoğan ile yerinde incelmeye yaptı.

Turizm açısından Aksaray’da yoğun çalışmalar gerçekleştiren Aksaray Belediye Başkanı Dinçer, her yıl yüz binlerce ziyaretçi Ihlara Vadisi cam teras projesiyle uğrak bir merkez haline gelmesini hedefliyor.

Kapadokya’nın inci olarak nitelendirilen Ihlara Vadisi, turizm açısından canlandırılarak yerli ve yabancı turistler için dikkat çekici hale geliyor. Tüm hızıyla devam eden Cam teras projesi incelemeler esnasında AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcı ve MKYK üyesi Erdoğan’a gerekli bilgiler verildi.

Belediye Başkanı Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız ve MKYK Üyemiz Sn. Müzehher Belma Erdoğan ile birlikte yapımı devam eden Ihlara Vadisi Cam Teras Projemizi yerinde inceledik. Amacımız her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Ihlara Vadimizi bu projeyle Kapadokya bölgesinin çekim ve uğrak merkezi haline getirmek. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Fatma Altınok