Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ihlara Vadisi cam teras yoğun ilgi görüyor

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evrem Dinçer önderliğinde hayata geçirilen ve Ihlara Vadisinin turizmine değer katan Ihlara cam teras Aksaraylı vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray’ın gözdesi olan ve dünyanın ikinci büyük kanyonu olma özelliği taşıyan  Ihlara Vadisinin turizmine yeni bir soluk getirildi. Belediye Başkanı Dinçer cam teras projesi ile Ihlara  vadisinin güzel ve doğal görünümüne katkı sunuyor.

Hafta sonları yoğun olarak gerçekleşen ziyaretlerde Aksaraylı vatandaşların aileleri ile birlikte zaman geçirecekleri, merak edilen  Ihlara vadisine yüksekten bakma fırsatı yakalanıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla cam terasın etkileyici manzarasına dikkat çekti.  Ihlara Cam teras kısa süre önce  hizmete açılmasına rağmen Aksaray halkı tarafından oldukça yoğun ilgi görüyor.

Aksaray’ın turizmine canlılık getiren ve yerli halk tarafından oldukça ilgi gören cam teras Ihlara Vadisi bölgesinin turizmine yeni bir soluk getirdi. Kısa zaman önce hizmete açılan  cam teras Ihlara Vadisinin tanınırlığı için oldukça büyük bir önem arz ediyor.

Fatma Altınok