Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İHH’DAN YETİMLER YARARINA KERMES

aksarayİhh İnsani yardım derneği

aksarayİhh İnsani yardım derneği 26 nisan – 1 mayıs tarihleri arasında yetimler veİhtiyaç sahipleri yararına hayır Çarşısı (kermes) düzenliyor. geliri aksaraygenelinde 356 ve pakistan’da İhh bünyesinde hizmet veren muzaffergah yetimhanesi’ndeyaşayan 100 yetim için değerlendirilecek kermesin 26 nisan’da başlayıp, 1 mayısakşamı sona ereceği bildirildi.

kermes hakkında bilgi veren aksaray İhh İnsani yardımderneği başkanı Önder Özkan tüm vatandaşları 6 gün boyunca toplumundezavantajlı grubunda yer alan yetimlere destek vermeye davet etti. Özkan,büyük ve zahmetli bir proje yürüttüklerini, proje kapsamında aksaray’da yaşayanyetim emanetlere aylık 100tl burs verildiğini, onlarla her haftasonu buluşupokul derslerinde yardım edildiğini ve her türlü sosyal faaliyetlerledesteklendikleri ifade etti. sevgiyle doldurun sloganı ile duyurulan kermesgelirinin yetimler için yıl boyunca yürütülen hizmetlerde değerlendirileceğibelirtildi.
İhh başkanı Özkan, tüm aksaray halkından hem kermese malzeme desteği vermelerihem de yakınları ile birlikte 6 gün boyunca kermes çadırını ziyaret etmelerinibeklediklerini belirtti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AKSARAY’DAN GİDEN SANATÇI AKŞEHİR’DE BİRİNCİ
Sıradaki Haber Bu ses başka ses; Aksaray’dan türkü yarışmasına katılan ses birinci oldu!