Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İHH’DAN SÜNNET ŞÖLENİ

aksaray İhh İnsani yardım

aksaray İhh İnsani yardım derneği, özel çocuklar içinsünnet şöleni düzenledi. yaklaşık 200 kişinin bulunduğu şölende çocuklardoyasıya eğlendiler. yemekten sonra sünnet çocuklarını onore edici bir törendüzenlendi. semazenleri ilgiyle seyreden misafirler çok eğlendiklerinibelirttiler. program çocukları konvoy halinde bir şehir turu ile gezdirereksona erdi.

sünnet programı hakkında açıklama yapan dernek başkanıÖnder Özkan İhh yetim biriminin özel çocukların her türlü ihtiyaçlarınıkarşılamak için sürekli aktif olduklarını belirtti. İki ay önce çocuklarınsünnet ettirildiğini hatırlatan Özkan, sünnet şöleninin bir gurbetçi bağışçınınsponsorluğunda gerçekleştiğini sözlerine ekledi. İhh başkanı Özkan, halihazırda346 yetim emanete aylık 100tl ile destek verildiğini belirterek, özel çocuklarıher hangi bir suç örgütünün tuzağına düşmeden topluma kazandırmak için gönüllüdostlarla sürekli faaliyetler yürüttüklerini ifade etti.

aksaray İhh başkanı Özkan son olarak: “güzel ülkemizsıkıntılı bir süreçten geçiyor. sorumlu vatandaş bilinciyle herkesin bu türfaaliyetlerde yer almasının milletimizin hayrına olacağını düşünüyoruz. buçocuklar dinen toplum olarak hepimize emanettir. ve İhh olarak bizler desorumluluğa talip olup, onlara kendi çocuklarımıza özendiğimiz gibi ilgigösteriyor, yaptığımız her türlü faaliyeti basın yoluyla halkımızlapaylaşıyoruz. kurulduğumuz günden beri şeffaflığa önem veriyoruz. bu minvalde,son darbe girişiminden sonra ve suriye’de yaşanan gerilimi düşünerek tümaksaray’lıları toplum yararına olan hizmetlerde yer almaya davet ediyor,faaliyetlerin madden ve manen desteklenmesini arzu ediyoruz. bu organizasyondaemeği geçen başta gurbetçi bağışçımıza, gönüllü hizmet veren Şafak İlahigrubuna, taşıma şirketine, yemek şirketine ve gönüllülerimize şükranlarımızısunuyoruz.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İç Anadolu Bölgesinde yer alan
Sıradaki Haber Aksaray’ın yöresel yemeği, Kuskus Pilavı