Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İHH’DAN GENÇLERE ÖZEL SEMPOZYUM

aksaray İhh İnsani yardım

aksaray İhh İnsani yardım derneği genç İhh birimi, ilmerkezi ve civar illerden davet edilen toplam 60 ünivetsiteli öğrenci için birsempozyum gerçekleştirdi.

konu ile ilgili açıklama yapan dernek başkanı ÖnderÖzkan, üniversitede öğrenim gören öğrencilerin daha bilinçli ve sorumluluksahibi bireyler olmaları adına öğrencilik döneminde öğrenmeleri gerekenbilgilere yönelik iki günlük 8 oturumlu bir sempozyum düzenlediklerinibelirtti.

gençlerin hızla bireysel bir hayatı benimsedikleri vedünyevileştiklerine dikkat çeken Özkan, allah’ın emirleri doğrultusunda iyiliğive güzel ahlakı yaymak, insanları İslami değerlere davet ederek toplumda başgösteren ve aileleri oldukça rahatsız eden birçok olumsuzlukların önünegeçecek, örnek bireylerin sayıca artmasını arzuladıklarını ifade etti.

İstanbul’dan, ankara’dan, kayseri, konya ve niğde’denyazarların ve eğitimci şahsiyetlerin konuşmacı olarak katıldıkları programda gençlerinhayatındaki her alana değinildi ve müslüman bir gencin duruşu hakkında önemlisunumlar gerçekleştirildi.

İhh başkanı Özkan, aksaray genç İhh biriminin hemüniversite hem de ortaöğretim alanında önemli çalışmalar yaptığını ve bu türprogramların devam edeceğini, her türlü faaliyetin aksaray’da güzel ahlaklı vevasıflı insan sayısının artarak toplumun güzelleşmesine katkı sağlamayı temenniettiklerini sözlerine ekledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy,
Sıradaki Haber AK Parti Milletvekili Pazartesi Semt Pazarını Ziyaret Etti!