Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İHH Aksaray Şubesi, İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor!

İnsani Yardım Vakfı (İHH)

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aksaray Şubesi, Şenol Korkmaz liderliğinde, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlarla bölgede umut ve dayanışma duyguları pekiştiriliyor.

İHH Aksaray Şubesi, insanların ihtiyaçlarını karşılamak ve zor zamanlarında yanlarında olmak amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Başkan Şenol Korkmaz öncülüğünde, Aksaray Merkez’de bir dizi yardım faaliyeti gerçekleştirildi.

Bu kapsamda gerçekleştirilen yardımlar şu şekilde sıralanıyor: ihtiyaç sahibi bir aileye buzdolabı temin edildi. Bir aileye soba sağlandı. Bir aileye ocak verildi. 10 aileye odun, 3 aileye ise kömür yardımı yapıldı.

Ayrıca, Kadın Kolları İl İçi Yardım Birimi, yalnız ve ihtiyaç içindeki yaşlı vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere moral ve destek ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde, bir küçükbaş adak kurbanı kesilerek elde edilen etler, ihtiyaç sahibi 8 aileye ulaştırıldı.

İHH Aksaray Şubesi tarafından yapılan açıklamada; “Bu anlamlı yardımların gerçekleşmesinde emeği geçen hayırseverlere ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İHH Aksaray Şubesi olarak, yardımlarımızı sürdürerek ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadeler yer aldı.

Haber: Fatma Altınok