Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İFTARDA BULUŞTULAR

eroğlu giyim tekstil (colins) 

eroğlu giyim tekstil (colins)  çalışanları iftar yemeğinde bir arayageldiler. 

düzenlenen iftar yemeğinde sohbetler edildi. ramazanayının anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, o anı ölümsüzleştirecekolan fotoğraflar çekildi. İftar yemeği sonrası anneler günü ve İş sağlığı  ve güvenliğinin önemine de yer verildi.

eroğlu giyim tekstil (colins) tarafından düzenlenen iftaryemeğine aksaray belediye başkan vekili cem elibol, aksaray ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, aksaray İŞkur İl müdürümahmut akkuş, aksaray referans İş sağlığı ve güvenliği İşletme müdürü selim duran, eroğlu giyim tekstil(colins) fabrika müdürü meral gökçe, İnsan kaynakları müdürü yücel doğan, Üretim genel müdürü esat tümer ve çok sayıda eroğlu giyim tekstil (colins) çalışanı katıldı.

eroğlu giyim tekstil (colins) fabrika müdürü meral gökçeİftar yemeği sonrası yapmış olduğu konuşmada; “eroğlu giyim tekstil (colins)  yönetim kurulu ve şahsım adına hepinizisaygıyla, sevgiyle muhabbetle selamlıyorum. eroğlu giyim tekstil (colins) olarakdüzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar programında hoş geldiniz, şeref verdiniz.Öncesi rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan ramazanayına bizleri kavuşturduğu için cenabı hakka şükrediyor, iftar soframızı sizdeğerli dostlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.eroğlu olarak iftar sofralarında bir araya gelmeyi, bu mübarek günlerdedostlarımızla hasbihal etmeyi kıymetli buluyoruz.” dedi.

anlamlı iftar yemeği sonrası  anneler günü için “annem ve ben” resimyarışması sonucu yıkama-kuru işlem bölümünde mavi yaka çalışanı dilek yörük’ünkızı ceylan yörük e-bisiklet hediye edildi.

İş sağlığı ve güvenliği haftası münasebetiyle eroğlugiyim çalışanlarını güvenli çalışmaya teşvik etmek amacıyla planlanmış olangüvenli fotoğraf yarışması sonucunda aksaray fabrikası kimyasal mutfak bölümüçalışanı bülent koç 1. oldu.

haber ali ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ağaçören ilçesinde çocukların spor
Sıradaki Haber Ağaçören’de futsal coşkusu: Çocuklar sporla buluşuyor!