Aksaray’da AK Parti teşkilatı, Ramazan ayının manevi atmosferi kapsamında Bayrambaba Mahallesi’nde iftar öncesi vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, Ramazan-ı Şerif’in birlik, beraberlik ve paylaşma ruhu mahalle sakinleriyle paylaşıldı.
İl Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Billur, İl Genel Meclisi Üyesi Abdi Okur ve teşkilat mensuplarının katıldığı programda, iftar öncesi ev ziyaretleriyle vatandaşlarla birebir temas kuruldu.

Ziyaretler sırasında Ramazan ayının bereketi, dayanışma ve manevi huzur vurgusu öne çıkarken, mahalle sakinlerinin talep ve temennileri de dinlendi. Programın, Ramazan boyunca farklı mahallelerde sürdürülmesinin planlandığı öğrenildi.
İl Başkanı Hamza Aktürk, Ramazan-ı Şerif’in toplumsal birlik ve kardeşliği pekiştiren özel bir zaman dilimi olduğunu belirterek, “Bu mübarek ayda vatandaşlarımızın yanında olmaya, gönüllerine dokunmaya ve hayır dualarını almaya devam edeceğiz” dedi.
İftar öncesi ziyaretlerin Ramazan ayı boyunca Aksaray genelinde devam edeceği bildirildi.
Celil Acar

