Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İçişleri Bakanı Yerlikaya başkanlığında seçim güvenliği toplantısı, 81 ilin valisi katıldı

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan Seçim Güvenliği Toplantısına katıldı.
VKS üzerinden gerçekleşen toplaya 81 ilin vali, emniyet müdürü ve jandarma komutanı katılım sağladı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine ülke genelinde dikkat edilmesi gereken hususlar üzerine değerlendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda İçişleri Bakanı Yerlikaya, seçim öncesi. Seçim günü ve sonrasında alınması gereken önlemler üzerine dikkat çekti.
Vatandaşların herhangi bir olaya karışmaması amacıyla tedbirlerin alınması ve vatandaşların huzur ve güveliğinin sağlanması hedeflendi. Seçimde oluşabilecek saldırı, kavga gibi benzer faaliyetlerin önlenmesi bu faaliyetlerden vatandaşların zarar görmesini engellenmesi amacıyla tedbirlerin arttırılması yönünde talimatlar verildi
İl, ilçe, kasaba ve beldelerde uygulanması gereken seçim güvenliği hakkından görüşme yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan toplantıya iştirak eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’ye toplantıda, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok