Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Asel bebek için paylaşımda bulundu

İçişleri Bakanı Yerlikaya, “O

İçişleri Bakanı Yerlikaya, “O bir melekti, meleğimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum”
Aksaray ilinde yaşanan sel afetinde kaybolan üç aylık Asel bebeğin cansız bedenine ulaşılmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu.
3 Eylül Pazar günü meydana gelen sağanak yağmur yağışının ardından Aksaray’da sel afeti yaşanmıştı. Sel felaketinde 1 kişi hayatını kaybederken 14 kişi yaralandı ve üç aylık Asel bebek annesinin kucağından kayıp akıntıya karışarak kaybolmuştu.
Aksaray’da Jandarma, Polis, AFAD, UMKE tarafından oluşturan 413 personel ve gönüllülerinde bulunduğu arama kurtarma ekipleri 5. günün sabahında Asel bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.
Asel bebeğin cansız bedenine ulaşılmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. İçişleri Bakanı Yerlikaya; “Aksaray’da meydana gelen selde kaybolan 3 aylık Asel bebeğimizin cansız bedenine aramaların 5. gününde ulaşıldı. O bir melekti. Meleğimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Asel bebeğimizi bulmak için AFAD, Jandarma, Emniyet ve STK’lardan arama kurtarma çalışmalarına katılan 413 personelimize ve gönüllümüze teşekkür ediyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.
Haber: Fatma Altınok