Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İÇİMİZDE HAK, DIŞIMIZDA HALK SEVGİSİ İLE ÇALIŞIYORUZ

allah’ın İzniyle aksaray’ımızı hep

allah’ın İzniyle aksaray’ımızı hep birlikte kazanacağız.İçimizde hak, dışımızda halk sevgisi ile çalışıyoruz” diyen ak parti aksaray belediyebaşkan adayı evren dinçer, “her yönüyle halkımızın yöneteceği bir belediyecilikanlayışını tevazu, samimiyet ve gayretle sergileyeceğiz.” dedi.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın ve hemşehrileriningüvenine layık olmak için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen belediyebaşkan adayı evren dinçer, 31 mart’a kadar, çalmadık kapı sıkmadık el,girilmedik gönül bırakmayacaklarını vurguladı.

aksaray’ı türkiye’nin en iyi illeri arasına getirmek içincanla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini dile getiren dinçer,belediye başkanı olması durumunda katılımcı, sosyal belediyeciliğe ağırlıkvereceklerini ve herkese aynı mesafede olacaklarını kaydederek, şöyle devametti: “İnşallah aksaray halkımızın güvenine mahzar olmaya çalışacağız. kimseyiötekileştirmeden herkesi aynı muhabbetle kucaklayacağız. yapacağımız herçalışmada her kesimin, mahallenin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının fikrinialacağız. İlimizi gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, esnafımız yanitoplumun tüm kesimlerinin katılımı ile birlikte yöneteceğiz. belediyebaşkanlığımız süresi içerisinde ekonomi, şehircilik, imar, ulaşım, tanıtım,turizm, yeşil çevre, sosyal kültürel ve sağlık projelerini yeniden ele alarakhızla halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

“seçime kadar ve seçimden sonra da durmak yok, çalışmayadevam” diye konuşan dinçer, “derdimiz ne koltuk sahibi olmak, ne unvan sahibiolmak ne de başka bir dünyevi menfaat değil. derdimiz ak parti’li belediyecilikanlayışında ilimize yönelik hizmet çıtasını bir nebze daha yukarıyataşıyabilmek. allah’ın izniyle tevazu, samimiyet ve gayret ile mücadelemizisonuna kadar yapacağız ve ilimizi elimizden geldiğince sıralamada en gelişmiş şehirlerarasındayukarı taşımak olacak” ifadesini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan
Sıradaki Haber Türkiye Geneli Ortalama Yağışlardaki Değişiklikler Nasıl Kaydedildi?