Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HÜDAPAR, Aksaray’ın kalkınması için yola çıkıyor: İşte detaylı projeler!

HÜDAPAR Aksaray’da yeniden sahne

HÜDAPAR Aksaray’da yeniden sahne alıyor: Nihat Özdemir ve Bedih Çiftçi, Aksaray Posta Gazetesini ziyaret ederek, Gazeteci Bilal Bölükbaş’a projeleri hakkında bilgi verdi.
HÜDAPAR, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri İçin Vizyonunu Paylaşıyor! Özdemir ve Çiftçi, Aksaray’ı Daha Yaşanabilir Kılmak İçin İddialı Projelerini Sunuyor.
Aksaray’da seçim atmosferi kızışırken, (HÜDAPAR) Aksaray Belediye Başkan Adayı Nihat Özdemir ve HÜDAPAR İl Başkanı Bedih Çiftçi, projeleri hakkında açıklamalarda bulundular. Seçim çalışmalarını değerlendiren ikili, Aksaray için özel projelerini açıklayarak vatandaşlarla buluşturdu.
Öğrencilere yönelik önemli adımlar atacaklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Nihat Özdemir, evli öğrencilere yönelik yurtlar kuracaklarını ve eğitim-kira desteği sağlayacaklarını belirtti. “HÜDAPAR olarak, huzur ve güvenliğin teminatı olacağız” diyen Özdemir, dar gelirli ailelere öğrenci yardımı ve ulaşım desteği sunacaklarını vurguladı.
HÜDAPAR İl Başkanı Bedih Çiftçi ise, partilerinin 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 22 yerleşim yerinde katılacağını açıkladı. Çiftçi, “HÜDAPAR olarak, Aksaray’ın kalkınması için kapsamlı projelerle geliyoruz” dedi. Sosyal konutlar, mahalle taziye ve kültür evleri, spor alanları gibi projelerle Aksaray’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti.
HÜDAPAR ekibi, seçim sürecinde Aksaraylılara daha iyi bir gelecek vaat ederek, iddialı projeleriyle dikkat çekiyor. Haber: Avni KURU