Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HUDA PAR HALKIN GERÇEK UMUDUDUR!

seçim çalışmalarında büyük atak

seçim çalışmalarında büyük atak yapan ve son zamanlarınen çok ziyaretini gerçekleştiren huda par adayı nihat Özdemir, bizi tanıyan,bizi takip eden, bizi bilen halkımız hiç tereddüt etmeden tercihini hudapar’dan yana kullanacaktır” diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“halkımız şundan kesinlikle emin olsun ki,hÜda par’a verilecek her oy, kendi iradelerini temsil edecek dürüst siyaseteverilmiş bir destek demektir. hÜda par’a verilen oyların bir tanesi dahi boşagitmez, gitmeyecektir. Çünkü hÜda par halkın sorunlarını kendisine dertedinmiş, halk için hakkın yolunda fedakârlık yapan samimi insanlarınoluşturduğu bir dava partisidir.

siyasette ve sosyal hayatta halk için ortaya iradesinikoyan, her durumda halkın sesi olacak, halkın iyiliği ve huzuru için çalışacakbir parti varsa “doğrusu hÜda par” diyoruz. bizi bilenler bilir bilmeyenlerdebundan sonra tanıyacak ve bileceklerdir. seçilsek de seçilmesek de halkla birarada olmaya devam edeceğiz. seçimlere kadar değil, ömür boyunca halkımızlabirlikteyiz, halkımızın içinde olmaya devam edeceğiz.

fakat şu gerçeği iyi bilmemiz gerekiyor, hÜda par aslaseçmenlerinin yüzünü kızartmayacaktır, onlarda bir pişmanlık yaşanmayacaktır.bizim siyasetimizde ortada bir yanlış varsa, bir hata varsa uyarılar vetepkiler dikkate alınır, varsa hatadan dönülür. bizler seçimlerden sonra dahalkımızın iyiliği için gece gündüz çalışacağız. hedefimiz sadece seçimlerdenoy alıp yerlerimize oturmak değildir. bütün insanlığın kurtuluşu ve huzuru gibiyüce bir ideale sahibiz.

bu ülkede faiz tamamen ortadan kaldırılıncaya kadarçalışacağız.

bu devlet kendi eliyle “kumar, içki ve fuhuş” gibikötülükleri devam ettirmekten vazgeçip yasaklayıncaya kadar mücadelemizbitmeyecektir.

eğitim, öğretim ve yasalar düzenlenirken, çürümüş,kokuşmuş batıyı rehber edinmekten vazgeçip kadim geleneğimiz, inancımız veislam medeniyeti anlayışı rehber edilinceye kadar durmadan, yorulmadançalışacağız.

Şimdi siz değerli halkımıza diyoruz ki, bu onurlumücadele devam etsin istiyorsan oyunu mutlaka hÜda par’a ver. oy vererekgücümüze güç, sesimize ses vermiş olacaksın” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde
Sıradaki Haber Anadolu’nun gücü bir araya geldi: AHİKA toplantısı Kırşehir’de gerçekleşti!