Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüda Par Aksaray Belediye Başkan adayı Nihat Özdemir, “Aksaray’a yeni bir siyaset getirmeye düşünüyoruz”

Hüda Par Aksaray Belediye

Hüda Par Aksaray Belediye Başkan adayı Nihat Özdemir, İl Başkanı Bedih Çiftçi, İl Başkan Yardımcısı Enes Soylu Yenigün Gazetesini ziyaret etti. Yenigün Gazetesi Sorumlusu Yaşar Karatay ile bir araya gelen heyet, yaklaşan yerel seçimler öncesi hedeflenen proje ve çalışmalar üzerine açıklamalarda bulundu.
“Hüda Par siyaset anlayışını Aksaray ile tanıştıracağız” diyen Hüda Par Aksaray İl Başkanı Bedih Çiftçi yaptığı konuşmasında; “Hüda Par olarak 31 Mart yerel seçimlerinde adayımızı açıkladık. Bir hafta önce genel başkanımız Ankara’da katıldığı bir programla kamuoyuna duyurdu. Adayımız Nihat Özdemir olarak belirlendi. Biz Aksaray’da Hüda Par olarak yapmak istediklerimiz var, kendi siyaset anlayışımız doğrultusunda hedeflerimiz var. Bu hedefleri gerçekleştirmek için siyaset yapıyoruz. Yerel seçimlerde de inşallah partimizin genel siyaset çizgisi olan insan merkezli, adalet hedefli, hizmet odaklı bir anlayışı oturtmaya çalışıyoruz. Aksaray’ın sorunlarına Hüda Par siyaseti anlayışı doğrulusunda çözüm getirmek istiyoruz. Aksaray için hangisi hayırlıysa o olsun temennimiz başta bu ama Aksaray’ı Hüda Par’ın siyaset anlayışıyla tanıştırmak istiyoruz” dedi.
Hüda Par Aksaray Belediye Başkan adayı olarak geçtiğimiz günlerde açıklanan Nihat Özdemir Aksaray’da yapılması hedeflenen projelerin yakın bir tarihte kamuoyuna açıklanacağını dile getirdi. Hüda Par Aksaray Belediye Başkan adayı Nihat Özdemir; “Geçen hafta Perşembe günü Genel Başkanımızın katıldığı bir programla adaylığımız açıklandı. Bizde Aksaray’a geldik ve seçim çalışmalarına başladık. İnşallah Aksaray için hayırlı olur. Hüda Par’ın da burada kendi projeleri var. Başkan olarak bizim de projelerimiz var ama bunu ileri bir tarihte basın yoluyla bütün projelerimizi açıklamayı düşünüyoruz. Hüda Par’ın kendi siyasi anlayışı var Aksaray’ı onunla tanıştıracağız. Aksaray’a yeni bir siyaset getirmeye düşünüyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah Aksaray için hangisi hayırlısıysa o olur” şeklinde konuştu.

Haber: Celil Acar