Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HOŞGELDİN ON BİR AYIN SULTANI

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş ve meclis başkanı fatih tekin içinde bulunduğumuz haftaiçerisinde başlayacak olan ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.

atso yÖnetİm kurulu baŞkani gÖktaŞ “ hoŞgeldİn on bİrayin sultani”

ramazan ayının içerisinde rahmet ve bereket sonunda isecehennemden kurtuluş olduğunu belirten atso yönetim kurulu başkanı cüneytgöktaş, yayınlamış olduğu mesajında; “mübarek üç aylarımızın sonuncusu olanramazan ayımızı idrak edeceğimiz bu günlerde yüce allah’tan Ülkeme, milletimeve şehrime rahmet ve bereket diliyorum.  buay, mübarek bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı olan bir gecenin bulunduğubiraydır. İşte bu mübarek ayda dualarımız, içinde bulunduğumuz dönemde ülkemizüzerinden oynanmaya kalkan ekonomik oyunların bozulmasını plan yapan ve buülkeyi ayırmaya kalkan içerideki ve dışarıdaki güçlerin planlarının tersine çıkmasıdır.

türkiye cumhuriyeti, tarihi boyunca yüzlerce kez parçalanmayaçalışılmışsa da içinde iman aşkı olan milletimizin karşında başarıyaulaşamamıştır. bu millet 15 temmuz’da tarihindeki en büyük ihanete bile boyuneğmemiş 249 kahraman vatandaşımızın şehitlik makamına ulaşan şehadeti ile darbegirişimini bile püskürtmüştür. ne mutlu ki bize böyle bir millete sahip birülkenin vatandaşıyız. bu anlamda kahramanlarla dolu ülkemin her birvatandaşının ramazan ayını kutluyor tüm müslüman alemine hayırlar getirmesinidiliyorum” dedi.

atso meclİs baŞkani tekİn“dualar kudÜs ve zulÜm altindakİkardeŞlerİmİzle”

mübarek üç ayların sonuncusu ramazan ayı boyunca dualarınamerika ve İsrail baskıları altında kalan kudüs ve zulüm altındaki müslümankardeşlerimizle olduğunu belirten meclis başkanı fatih tekin’de yayınlamışolduğu mesajında; “ bizler  inancımız, vatanımız, bağımsızlığımız veezanımız gibi mukaddes bildiğimiz değerler uğruna canı pahasına mücadele edenbir neslin torunları olarak bu mübarek ramazan ayında da zulüm karşısındayaşamaya çalışan kardeşlerimiz için mücadele edecek ve ellerimizi onlar içinsemaya açacağız.  11 ayın sultanı ramazanayında inancımızın ve kültürümüzün güzel örneklerini gösterip, ülkemizin huzur,refah ve mutluluğuna katkı sağlama kararlılığımızı yenilemeliyiz. bu aydakazandığımız bütün güzel hasretlerimizi, yaşadığımız birlik, beraberlik,dostluk ve kardeşlik havasını ramazan ayından sonra da sürdürebilmeli,bugünümüzü ve yarınımızı daima mutlu kılmak için, bir çaba içerisinde olmalıyız.bu duygu ve düşüncelerimizle tüm şehrimizin, milletimizin, ülkemizin ve tümmüslüman kardeşlerimizin ramazan ayını kutluyor, allah’tan rahmet mağfiret vebereketini diliyoruz ”dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi personelleri şehir içerisindeki
Sıradaki Haber Aksaray Mezarlıkları Bayrama Hazır: Temizlik ve Çiçek Dikimi Tamamlandı!