Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HOBİ MALZEMELERİNE YOĞUN İLGİ

evhanımların el işi göz

evhanımların el işi göz nuru işlerini yapabilmek için malzemelerini temin edeceğinamlı hobinin sahibi yasin kaya’dan bilgiler aldık.

yasinkaya “4 yıldan beri bu işi yapıyorum. namlı hobi’de sınırsız kurdele çeşitleri,oya malzemeleri, çanta, eşarp, tülbent, boncuk çeşitleri, çiçek, ahşap oymalarıve ahşap malzemeleri ve kurslarda ihtiyaç duyulan tüm malzemelerin hemen hemenhepsi burada mevcut olup burada ayrıca vatandaşlarımız nikâh şekeri, düğün vekına malzemelerini bulabilirler. nikâh şekerleri kapı süsleri hediyelik eşyatarzı yapabileceğimiz ürünleri kendimiz imal ediyoruz. halkımıza daha hızlıhizmet verebilmek için nikâh şekerini üreteceğimiz bir makine aldık. böyleliklehem dışarıya bağımlılıktan kurtulduk hem de daha hızlı siparişleri teslimedebiliyoruz. nikâh şekerini İstanbul’dan istediğimiz zaman iki gündegeliyordu. kendimiz ürettiğimiz zaman sabah sipariş verildiğinde akşam teslimedebiliyoruz” dedi.

aksaray’da hanımlar Çok maharetli

kaya;“vatandaşlarımız, namlı hobi’de aksaray belediyesin vermiş olduğu kurslarda elişi ve ahşap oymacılığı ve ahşap malzemelerini de bulabilirler. buradabulunmayan malzemeleri de şehir dışından sipariş ederek hızlı bir şekildeeksiklerimizi gideriyoruz. aksaray’daki bayanlar çok yetenekli. buradanaldıkları malzeme ile kendi becerilerini kendileri sergileyebiliyorlar, evlerdekendileri yapıp kendileri satabiliyorlar. benim çok zor yapabileceğimidüşündüğüm el işlerini bayanlar çok rahat yapabiliyorlar” dedi.

Ürünlerimizdeindirim yapıyoruz

kaya;“enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında % 10 indirim yaptık. ayrıca kurslardangelen kursiyerler toplu alışveriş yaptıklarında %10 -20 arasında indirimyapıyoruz. maksadımız aksaraylı hemşehirlilere hızlı ve uygun fiyatlı hizmetverebilmek. İlerleyen zamanlarda bir eleman daha alıp ürünlerimizi kendimiz üreterekdaha hızlı hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

haberavni k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi