Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hizmetlerin Kalbi Sarıyahşi’nde Attı: Vali Kumbuzoğlu’nun Ziyareti!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıyahşi ilçesini ziyaret ederek bir dizi incelmelerde bulundu.

Bu kapsamda, Vali Kumbuzoğlu, Sarıyahşi Kaymakamı Miyase Demirkoparan ve Sarıyahşi Belediye Başkanı Doğan Mutlu’yu ziyaret etti.

Vali Kumbuzoğlu ilk olarak Kaymakam Demirkoparan’ı ziyaret etti. Aksaray Sarıyahşi ilçesini geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Kaymakam Miyase Demirkoparan’ı tebrik etti.

Vali Kumbuzoğlu ilçede yürüten çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunarak gerçekleşen hizmetler hakkında bilgiler aldı.  İnsan odaklı ve halka dokunan çalışmaların önemine vurgu yapan Vali Kumbuzoğlu, insanların faydasına olacak çalışmaların yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

Vali Kumbuzoğlu daha sonra Sarıyahşi Belediye Başkanı Doğan Mutlu’yu ziyaret ederek belediye tarafından ilçede yürütülen çalışmalar ele alındı.  İlçenin gelişimine katkı sunması hedeflenen,  ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Vali Kumbuzoğlu’nun ilçeye yönelik gerçekleştirdiği ziyarette kurumlar arası işbirliğin ve iletişimin önemi bir kez daha gözler önüne serildi.

Fatma Altınok