Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hizmetler AK Parti ile devam eder

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI CENGİZ AYDOĞDU:

Hizmetler AK Parti ile devam eder

AK Parti 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu, siyasette kirli söylemelerin olmaması gerektiğine dikkat çekerek, “Siyasette birbirimizin rakibiyiz, düşmanı değiliz. Kutuplaşmaya karşıyız. 14 Mayıs’ta Türkiye’yi yönetecek kişileri seçeceğiz. Ülkeyi değiştirmeyeceğiz. Oy verirken, yöneticilerin söylemlerine, ideallerine, ortaya koyduğu ufka bakmalıyız. Sandıkta seçmen geçmişi oylamaz aksine geleceği oylar. Kim gelecek vaadi ortaya koyuyorsa ona oy verir. Aksaray’a denizi getireceğim diye söz veremezsiniz. Söz verdiğimiz şey mümkün müdür buna bakar. Aksaray’a yapacağımız çok şey var. Hizmetler AK Parti ile devam eder.” dedi.

Önümüzdeki 10 yılda Aksaray ile Konya arasının Türkiye’nin sanayi havzası olacağını belirten Cengiz Aydoğdu, “Aksaray sadece tarım kenti değil aynı zamanda eğitim kenti olacak. Üniversitemize teknokenti kurmak üzeriyiz. Tüm işlemler bitti, ihalesi yapılacak. Aksaray Üniversitesi belli alanlarda öne çıkan bir bölge üniversitesi olacak. Aksaray Orta Anadolu’da bütün yolların kesiştiği bir yerde tarihi İpek Yolu’da, modern otoyollarda buradan geçiyor. Türkiye’nin merkeziyiz. Ulaşımda yapacağımız devrimlerle çok daha iyi noktalara geleceğiz.” dedi.

“DIŞ HAVZALARDAN SU GETİREREK TARIMI KORUYACAĞIZ”

Aksaray’ın kurak bir bölgede olmasına rağmen tarım kenti olduğuna vurgu yapan Aydoğdu, “Aksaray tarımda iyi bir noktadadır. İyi tarım yapıyoruz. Dış havzalardan su getirip tarımı koruyacağız. Tarımsal sanayi ile de destekleyeceğiz. Demiryolunun da bu yıl ihalesi yapılacak. Aksaray’ı lojistik merkezi yapacağız.” dedi. Havaalanı konusuna da değinen Aydoğdu, “Havaalanından ziyade Aksaray’da bir uçak fabrikası neden olmasın? Uçuş eğitim merkezi, hava sporları merkezi neden olmasın? Biz bunları düşünüyoruz. Aksaray’a kargo taşımacılığında öne çıkan bir havaalanı yapılabilir. Biz bunları düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

“5 YIL SONRA KÖYLERE DOĞALGAZ GELMESİ KONUSUNU KONUŞUYOR OLACAĞIZ”

Muhalefetin milletvekili adaylarının söylemleri konusunda da açıklama yapan Aydoğdu, “Bizim yaptıklarımızı onlar hayal ediyorlar. Sanırım yaptıklarımızın bir kısmından haberdar değiller. 3 ilçeye birden organize sanayi bölgesinin kurulmasının ne demek olduğunu bilmeleri gerekiyor. Aynı anda bütün ilçelere beldelere doğalgaz gelmesi çok önemli bir konudur. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanımızın tekrar seçileceğinden, Aksaray’ımızın bu konuda tam destek vereceğinden eminiz. Bundan 5 yıl sonraki seçimlerde biz köylerimize doğalgaz gelmesi konusunu konuşuyor olacağız. Böylelikle köylere dönüş başlayacak.” dedi. Haber: Fatma ALTINOK