Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİZMETE AŞIĞIZ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgıeski sanayi caddesindeki esnafları ziyaret ederek hem esnafları hem de alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi.  

cadde esnaflarını tek tek ziyaret eden ve “biristeğiniz var mı?” diye soran başkan yazgı ve ekibine esnaflar ve vatandaşlarçok büyük ilgi gösterdiler.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya dua edenesnaflar ve vatandaşlar “ allah başkanımızdan razı olsun. başkanımızınçalışmasından memnunuz. İnşallah bundan sonrada aksaray’ımıza çok güzelhizmetler yapacağına inanıyoruz ve kendisine güveniyoruz. allah bahtını ve yolunuaçık etsin” şeklinde konuştular.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı “bizhalkımızın içinden geldik. her zamanda halkımızın ve esnaflarımızın yanındayız.sağ olsun bütün esnaflarımız ve hemşerilerimiz bize memnuniyetlerini dilegetiriyorlar ve teşekkür ediyorlar. bizlerde onlara teşekkür ediyoruz.aksaray’ımızda yaşayan insanlarımız hizmetlerin en güzeline layık. İnşallahonlara ve şehrimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. halkımızın duası vedesteği ile aksaray’ımızı modern bir şehir haline getireceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’ın Tacin Mahallesi’nde 101’inci Cadde
Sıradaki Haber Aksaray’da Trafik Kazası: İki Kişi Hafif Yaralandı!