Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİZMET ORDUSU DURMUYOR

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı´nın “başkan mahallemizde” projesi tüm hızıyla devamediyor. aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, 250 kişilik ekibi ilebirlikte bu kez aratol’un bahçeli ve İstiklal mahallesindeydi.

başkan yazgı, her zamanolduğu gibi sabahın erken  saatlerindetüm ekipleri bir araya toplayıp aratol’a gitti.

başkan yazgı´nıntalimatıyla harekete geçen belediye ekipleri, bahçeli ve İstiklal mahallelerinin dört bir yanına dağılarak sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıraasfalt çalışmaları da gerçekleştirdi. parklar ve oyun alanları bakıma alındı.belediyenin sosyal İşler müdürlüğü evleri, zabıta müdürlüğü ekipleri isemahallede bulunan esnafları ziyaret etti. belediyeye ait birçok birimelemanları gün boyunca mahallede çalışma yaptı.

başkan yazgı, bahçeli mahallesimuhtarı taner duru ve İstiklal mahallesi muhtarı ahmet okur ile başkanyardımcıları, belediye meclis üyeleriyle birlikte aratol bahçeli ve İstiklalmahallelerinde bulunan okulları, ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerlesohbet etti.

başkan yazgı veberaberindekiler aratol ortaokulu,  aratolİlkokulu ve Özel eğitim İlkokulu ile ortaokulu’nda öğrencilerin tamamınısınıflarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Öğretmenlerle de sohbetederek istek ve önerilerini dinledi. Öğretmenlerin geçmiş öğretmenler gününükutladı.

başkan veberaberindekiler daha sonra aratol mahallesinde belediye birimlerimize aitevrakların sağlıklı bir ortamda toplu olarak arşivlenebilmesi için yenilenenhizmet binasında incelemelerde bulundu.

başkan yazgı, aratol mahallesindebulunan mahalle camiinde ikindi namazı sonrası cami görevlisi, camii cemaati vemahalle sakinleri ile hasbihal etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler
Sıradaki Haber ‘Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamında Yenipınar Köyü sakinlerine eğitim verildi