Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİZMET İÇİN VARIZ

mahalli İdareler seçiminde aksaray

mahalli İdareler seçiminde aksaray eskil’de toplam 17 bin 825 seçmen oykullanma hakkına sahipti. toplam 75 sandığın bulunduğu ilçede 16 bin 647 seçmensandığa gitti.

bu seçmenlerin sadece 10 bin 883seçmeni belediye başkanı ve belediye meclis üyesi seçimi için oy kullandı.  16 bin 647 seçmende il genel meclis üyeliği vemuhtarlık seçimi için sandık başına gitti. sandıkta kullanılan 16 bin 647 oyun15 bin 871 geçerli oy olarak kabul edilirken, 776 oy geçersiz sayıldı. belediyebaşkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimi için kullanılan 10 bin 883 oyun 10bin 514’ü geçerli sayılırken, 369 oy geçersiz sayıldı.

yapılan seçim sonucu eskilbelediye başkanı seçilen necati belgemen’in meclis kadrosu da dikkat çekiciydi.genç meclis kadrosu olduğunun altını çizen yeni başkan belgemen açıklamasında,”İlçemizi yönetmek bize nasip oldu. İlçemizi yönetebilecek ve her biri alanında uzmanmeclis kadromuz var. bu kadro eskil için çok şeyler yapacak” dedi.

kadroda2 muhasebeci, 1 gazeteci bulunuyor.

eskil belediye başkanlığımeclisine seçilen isimler arasından 2 muhasebeci bulunurken, eskil gazetesiyazı işleri müdürü hilmi yol’da meclise giren isimler arasında yer aldı.konuyla ilgili açıklama yapan hilmi yol,” eskil için birçok alanda hizmet etmefırsatım oldu. zaman geldi bir dernek yönetiminde yer aldık, zaman geldi normalvatandaş olarak, 14 yıldır da basın mensubu olarak hizmet etme fırsatım oldu.fakat belediye yönetiminde olmadığınız sürece birçok projeniz ancak haberolarak kalabiliyor. necati belgemen ve ak parti ilçe teşkilatımız bize birfırsat tanıdı ve halkımızın tercihiyle cenab-ı allah’ın izniyle meclise girmeknasip oldu. İnşallah eskil için çok iyi hizmetler etme çabası, içerisindeolacağız” dedi.

eskilbelediyesinde İlk meclis toplantısı yapıldı.

 eskilbelediye meclisi, yeni dönem ilk toplantısını belediye başkanı necati belgemenbaşkanlığında gerçekleştirdi.

eskilbelediyesinde, 31 mart mahalli İdareler genel seçimleri sonrasında necatibelgemen başkanlığında ve yeni belediye meclis üyeleriyle birlikte ilk meclistoplantısını gerçekleştirdi.

yenibelediye meclisi’nin eskil halkına hayırlı olmasını dileyen belediye başkanınecati belgemen, “tüm meclis üyeleriyle eskil’imiz için uyumlu bir şekildeçalışacağımıza inanıyorum. bundan sonrası için İlçemizi nasıl daha ileriyetaşıyabiliriz, nasıl daha iyi hizmetler alabiliriz, onun çabasın da olacağız.yeni meclisimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

haberali Şengül

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından
Sıradaki Haber Süt Üretiminde Patlama! Nisan Ayında 960 Bin Ton İnek Sütü Toplandı!