Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HİZMET İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, 48 mahallenin muhtarı ile tek tek görüşüp, mahallelerinistek, öneri ve taleplerini dinleyerek istişarede bulunuyor. 

başkan yazgı’nın makamında düzenlenenistişare toplantısına, başkanın yanı sıra muhtarlar derneği başkanı mehmet emintetik, belediye başkan yardımcıları,  belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

başkan yazgı, muhtarlarahitaben yaptığı konuşmada “bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehrimizedaha iyi hizmet etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. hiçbir ayrımgözetmeden bütün mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz, bunu yaparken desizlerin istek ve önerilerine büyük önem veriyoruz. hizmetlerimizingeliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağınainanıyorum. Şehrimiz için yapacağımız hizmetlerimiz sizlerin de katkısıylainşallah devam edecek” dedi.

belediye çalışmaları hakkındada bilgiler veren başkan yazgı “ belediye olarak vermiş olduğumuz sözler vardı.allaha çok şükür bunların % 90’nını tamamladık. geri kalan kısmını da inşallahbu sene tamamlayacağız. asfalt çalışmalarına bu sene merkezden başlayarak devamedeceğiz. biz belediyenin çalışmalarını aynı şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Önemli bir konunun dahaaltını çizen başkan yazgı bu arada her zaman olduğu gibi mahallelerimizde birsorun istek ve talep olduğu zaman bizim muhatabımız mevcut mahallemuhtarlarımızdır. bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonradamuhtarlarımızla görüşeceğiz ve istişare yapacağız.” İfadelerini kullandı

belediye başkanı halukŞahin yazgı, 48 mahalle muhtarının tek tek sorunlarını dinleyerekgereğinin yapılması için belediye başkan yardımcılarına ve birim müdürlerinetalimat verdi. 

muhtarlar, gerçekleştirilenbu istişare toplantılarından çok memnun olduklarını belirtirken, muhtarlarderneği başkanı mehmet emin tetik ise kendilerine böyle bir imkânı sunduğu içinbaşkan yazgı’yateşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Borsa liginde işlem gören spor
Sıradaki Haber Borsa liginde yatırımcısına en fazla kazandıran spor kulübü belli oldu