Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HIRSIZLIK OPERASYONU

kent merkezinde son 4

kent merkezinde son 4 ay içinde 25 olaya karıştığıiddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinden 2’si tutuklandı.

aksaray’da son 4 ay içinde hırsızlık, gasp ve uyuşturucuticareti gibi 25 olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinden 2’situtuklandı.

alınan bilgiye göre, aksaray emniyet müdürlüğü asayişbüro ve hırsızlık büro amirliği ekipleri, son 4 ayda il merkezindeki farklıadreslerde gerçekleştirilen hırsızlık ve gasp olaylarıyla ilgili şüphelilerinyakalanması için çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ve parmak iziyardımı ile delilleri toplayan ekipler, kent merkezinde belirlenen birçokadrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

operasyonda, 4 ay içinde hırsızlık, gasp, uyuşturucuticareti gibi 25 farklı olaya karıştığı tespit edilen 8 şüpheli gözaltınaalındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, çalıntı olduğutespit edilen çok sayıda televizyon, telefon ve bilgisayar ele geçirildi.

emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilenşüphelilerden 2’si savcılıkça alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.mahkemeye çıkarılan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı, 4’ü adli kontrol şartıylasalıverildi.

aa

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar
Sıradaki Haber Tarihi Miras Yeniden Hayat Buluyor: II. Kılıçarslan Türbesi ve Köşkü Restore Ediliyor!