Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HERŞEY YENİ BİR TÜRKİYE İÇİN

Bu haberin fotoğrafı yok

edinilen bilgiye göre ak parti aksaray aday adayı avukatŞükran İnce’nin hollanda’da fetÖ ile mücadele edip, örgütün okullarında okuyan459 çocuğu kurtardığı için ve cumhurbaşkanı erdoğan ile fotoğrafı bulunduğugerekçesiyle görevden alındığı öğrenildi.

bugün ulusal ve uluslararası medyaya yansıyan haber göreak parti aksaray aday adayı Şükran İnce’nin fetÖ’ye karşı mücadele ettiği için,örgüt üyeleri tarafından hedef tahtasına konularak işinden olduğu öğrenildi.

-459 öğrenciyifetÖ’den kurtardı-

hollanda devletinde çalışan avukat Şükran İnce’nin,fetÖ’nün okullarında okuyan öğrencilerin kayıtlarının başka okullara alınmasınısağladığı gerekçesiyle görevden alındığı öğrenildi. 15 temmuz darbe girişimininardından kurulan türk ailelerine yardım komisyonu başkanı olan İnce, 459öğrencinin fetÖ okullarından alınmasına hukuki destek sağladı.

fetÖ’nün hollanda’daki yayın organları, türk aileleredestek veren İnce’nin cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’la çekilmişfotoğrafını yayınlayarak hedef gösterdi. yayınların ardından İnce’nin aylarcafetÖ tarafından telefon ve sosyal medya üzerinden tehdit edildiği, fetÖ’nünokulları ise İnce hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

batı’dan çiftestandart

avukat İnce’nin, fetÖ’nün okullarında okuyan 459öğrenciyi kurtarmak için verdiği hukuk mücadelesi sonucunda öğrencilerinkayıtları başka okullara alındı. bunun üzerine fetÖ’cüler şikâyeti sonucundasözde özgürlükler ülkesi hollanda, İnce’nin işine son verdi. İnce’nin  erdoğan’a verdiği destek ve fetÖ ile yaptığıgüçlü mücadeleden sonra yaşadığı mağduriyet batı’nın çifte standardını gözlerönüne serdi.

hollanda ve fetÖ medyası hedef aldı!

volkskrant adlı gazetenin 3 temmuz 2016 tarihindeyayınlanan “gülen okullarının boşaltılmasının arkasındaki sebep işte buavukat” başlıklı haberde; “hollanda’da gülen okulların boşaltılmasınasebebiyet veren ankara’nın uzun kolunun neden olduğu görülmektedir. buna sebepolan şahıs erdoğan’ın güvendiği avukat Şükran İnce, gülen okullarına yönelikkaralama kampanyası yürüterek ailelerin okuldan gitmesi için baskıoluşturdu” ifadeleri kullanıldı.

volkskrant gazetesinin 15 eylül 2016 tarihinde yer alanhaberde, “Şükran İnce hollanda’daki türkleri gülencilere karşıkışkırtıyor. erdoğan hayranlığı ile bilinen hukukçu güvenli bir şekilde okullaraadı altında oluşturduğu komisyonlarla okuldan ayrılacak öğrencilerin listesinihazırlayıp, başka okullara geçmesinin önünü açtı” denildi.-cumhurbaşkanı erdoğan ile fotoğraf suç olarak gösterildi-

genn stijl’in 3 eylül 2017 tarihli “bu kadınerdoğan’ın hollanda’daki uzun kolu” başlıklı haberinde, “erdoğan’ınölüm meleği olan Ş̧ükran İnce’nin gülen okullarına büyük zarar açtı. İlginçolan tarafı Ş̧ükran İnce’nin bu okullarda çocuğunun olmaması. kendisi ak partiseçimlerinde aday adayı idi. İşin en ilginç tarafı bu bayanın hollandaemniyetinde çalıştığı ve erdoğan için bilgi topladığı. kurduğu komisyonlar lagülen hareketine hakaret ederek onları vatan haini ilan etti” şeklindeifadeler yer aldı.

zaman vandaag’ın 2 eylül 2016 tarihinde yer alan”hollanda okullarında nefrete sebebiyet veren erdogan lobicisi”başlıklı haberinde, haberinde, “erdoğan’ın lobiciliğini yapan Şükran İncegülen okullarında öğretmenleri ve aileleri tehdit ederek okuldan ayrılmalarınasebebiyet verdi” ifadelerini kullandı.

-hollanda’dakifetÖ okulları-

hollanda’da fetÖ’ye bağlı iki lise, sekiz ilkokul ve birdershane bulunuyor. söz konusu okullar şunlar: cosmicus koleji (rotterdam),metis montessori lisesi (amsterdam), roos İslami İlkokulu- ibs de roos(purmerend ve zaandam), roos İlkokulu-obs de roos (amsterdam), cosmicusİlkokulu (rotterdam, lahey ve arnhem), cosmicus-impuls İlkokulu (amsterdam),witte tulp İlkokulu (amsterdam) ve inpoint dershanesi (meerdere).

-siyasi alandamücadele kararı-

avukat Şükran İnce hafta başında ak parti genel merkezinegiderek aksaray aday adaylığı başvurusu yapmıştı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Bayramı bu yıl salı
Sıradaki Haber Özel sektör çalışanlarına 4 günlük tatil fırsatı