Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HERKESİN ORTAK KADERİ AK PARTİ

ak parti aksaray İl

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “artıkhiçbir şey eskisi gibi olmayacak anlayışıyla 14 ağustos 2001 yılında kurulan akparti içerde ve dışarda herkesin vazgeçilmez umudu, milletin ortak kaderi oldu”dedi. 

“ak parti, kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan liderliğinde 17 yıldır her alanda yapmış olduğu icraatlarlatürkiye’yi zirveye ulaştırmıştır” diyen başkan altınsoy, “olumsuzlukların en uçolduğu bir dönemde ortaya çıkan ak parti, milletinden aldığı güçle ülkemizintüm yükünü sırtlayarak tüm kirli odaklara meydan okudu”.

daha ilk seçimlerde 34,6’lık oy oranıyla tek başınaiktidar olan ak parti, halkın artık koalisyonlardan oluşan iktidarlarıistemediğinin en büyük delili olduğunu dile getiren İl başkanı altınsoy, “akparti türkiye’nin içinde bulunduğu olumsuz ortamı görerek ve doğru bir şekildeanalizini yaparak sorunları en iyi şekilde çözmesini bilecek şekilde seçimleregirerek tek başına iktidar oldu. halkımızın toplumsal istekleri doğrultusundakurulan ak parti, ortak amaçları, ortak bir kaderi paylaşan, sevinç vekederleri aynı kardeşlikten gelen herkesin partisi konumundadır. ak partiyıllar geçse de asla ülkemize ve milletimize hizmet etmekten vazgeçmemiştir.vazgeçmeyecektir. ak parti, “herkes özgür olmadıkça kimse özgür değildir”bağlamında din, dil, ırk ayırımı yapmadan her kesime eşit mesafede olmayıkendisine amaç edinmiştir.” diye konuştu.

altınsoy, “ ak parti olarak bizler kurucu genelbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın ‘biz yaratılanı yaratandan ötürüseviyoruz’, söylemine binaen insanlığı her şeyin üstünde görüyoruz. kim olursaolsun bizim kapımıza gelen herkes bizim kardeşimizdir. dünyanın en büyük lideriolan kurucu başkanımız sayın recep tayyip erdoğan ile aynı yola baş koymak, buuğurda yorulmak ve hizmet etmek bizler için bir gururdur. bu duygu vedüşüncelerle ak partimizin yarın yapılacak olan temayül yoklamasının ülkemize,milletimize ve teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

haber merkezi

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!