Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Herkes davet edildi, bir o davet edilmedi

  Cumhuriyet Halk Partisi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kuruluşunun 100’ncü yıl dönümünü Ankara’da kutluyor. Kutlamalara mevcut il başkanları, eski il başkanları, milletvekilleri ve partiye emek veren birçok isim davet edildi.

Aksaray’dan da mevcut il Başkanı Hacı Ali Keleş’te Ankara’daki kutlamalara davet edilen isimler arasında yer aldı. Eski İl Başkanı ve Millet ittifakı’nda CHP adına Aksaray Milletvekili adayı olan Ali Abbas Ertürk ise kutlamalara davet edilmedi.

CHP’nin İl Eski Başkanı ve iki dönemde Milletvekili adayı olan Ali Abbas Ertürk, partisinin kuruluşunun 100’ncu yıl dönümü kutlamalarına Ankara’ya davet edilmedi ancak CHP Aksaray İl Başkanlığı’nın Aksaray’daki çelenk koyma törenine katılım sağladı.

İddiaya göre, Ali Abbas Ertürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun artık genel başkanlığı bırakmasını isteyen ve bekleyen isimlerin en başında yer alıyor. Hatta bu düşüncesini de kamuoyu ile de paylaşan isimlerden. Son olarak yapılan CHP Aksaray 13’ncü Merkez İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada da, “CHP’de değişim şart!” diyerek kongre üyelerine de bunu dile getirmişti.

CHP İl Eski Başkanı Ali Abbas Ertürk’ün bu düşüncesi genel merkeze kadar gidip Kılıçdaroğlu’nun kulağına fısıldanmış olmalı ki, Ali Abbas Ertürk, tüm eski il başkanlarının davet edildiği 100’ncu yıl kutlamalarına davet edilmedi. Kısacası, herkes davet edildi bir o davet edilmedi. *Ağustos GERÇE