Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

aksarayvalisi ali mantı eşi

aksarayvalisi ali mantı eşi işıl mantı  ilebirlikte Şehit aileleri, gazileri evlerinde ziyaret ederken ihtiyaç sahibiaileler ile devlet korumasındaki ‘sevgi evleri’nde kalan çocukların misafirioldu.

valiali mantı eşi işıl mantı beraberinde emniyet müdürü ve eşi, İl jandarmakomutanı, İl müftüsü, aile, Çalışma ve sosyal hizmetler İl müdürü ve eşi ilebirlikte aksaray Şehit aileleri sosyal yardımlaşma derneği başkanı ve şehitbabası hüseyin koçak ve ailesi ile türkiye muharip gaziler derneği aksaray Şubebaşkanı mustafa dağ ve ailesini ziyaret etti.

ziyaretlerdeşehit yakınları, gazi ve yakınları ile görüşerek bir süre sohbet eden vali alimantı ve eşi işıl mantı şehitlere allah’tan rahmet diledi.

Şehityakınları ve gazilere sağlıklı bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunan valiali mantı devletin ve milletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu,olmaya devam edeceğini belirtti.

ŞehitÖmer halisdemir’in babası ve kardeşi aksaray’a geldi

valiali mantı aksaray’da bulunan Şehit Ömer halisdemir’in babası hasan hüseyin,kardeşi soner halisdemir ile muharip gaziler derneği başkanı mustafa dağ’ıziyaretinde buluştu.

Şehithalisdemir’in babası ve kardeşi ile bir süre sohbet eden vali ali mantıkendilerini aksaray’da görmekten duydukları memnuniyeti belirtti.

valiali mantı eşi işıl mantı ve beraberindeki heyet ile sosyal yardımlaşma vedayanışma vakfı aracılığı ile desteklenen ihtiyaç sahibi aileler ile devletkorumasında bulunan çocukları aile ortamı oluşturularak yaşadıkları ‘sevgievleri’nde ziyaret ettiler.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi