Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HER GÜN 10 BİNLER GELİYOR

aksaray belediyesinin bu yılikincisini

aksaray belediyesinin bu yılikincisini düzenlediği 2 kitap fuarı’nda ünlü yazarlar okurlarıyla buluşuyor.kitap fuarının 4. gününde yazarlar mustafa fırat gül, bahadır yenişehirlioğlu,murat Çetin, ahmet Şimşirgil, mehmet ercan ve mehmet kahraman okurlarıylayaptığı söyleşiden sonra kitaplarını imzaladı.

 

aksaray 2. kitap fuarındayaklaşık 70 şair ve yazar 100’e yakın yayınevi yerini alırken her gün farklıyazarlar aksaray’a gelerek okurlarıyla buluşuyor. yazar ve şairler söyleşiyaptıktan sonra okurları için kitaplarını imzalıyor.

fuarın 4. gününde aksaraylıyazarların yanında eserleriyle tanınmış şair ve yazarlar söyleşi yaptı. İlksöyleşiyi mustafa fırat gül yaptı.söyleşinin ardından okurları için kitaplarınıimzaladı. ardından yazar bahadır yenişehirlioğlu söyleşi yaptı daha sonraokurları için kitaplarını imzaladı. günün ilerleyen saatlerinde murat Çetin,ahmet Şimşirgil, mehmet ercan ve mehmet kahramansöyleşi gerçekleştirdiler.ardından imza günlerinde kitaplarını okurları için imzaladı.

başkan yazgı fuar alanından ayrılmıyor

belediye başkanı haluk Şahinyazgı, günün belli zamanlarında fuarda yer alan yayınevleri temsilcileriniziyaret ederek sohbet etti, beğendiği kitapları alarak okumanın önemindenbahsetti.  ardından çocuk festivalinde gönüllerinceeğlenen çocukların yanına gitti sevinçlerine ortak oldu. Çocuklar ve aileleriböyle muhteşem iki etkinlik düzenlediği için teşekkür ettiler.

Öte yandan trt’nin sevilendizisi abdülhamid’in tahsin paşa’sı oyuncu ve yazar bahadır yenişehiroğlu 2. kitapgünleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede;

“bu organizasyon alkışı hakediyor. kitap fuarları bir şehir için çok önemli aksaray içinde çok önemliikincisini icra ediyoruz. Çocuk festivali açısından da ilkini icra ediyoruz.

kitap fuarları her sene tekrarlanarakgerçekleşirse daha kadim bir hal alıyor. daha kurumsallaşıyor. böyleliklegençlerin edebiyatseverlerin kitapla ünsiyet kurması ve geliştirmesi bizleridaha çok sevindiriyor. aksaray’ı kutlamak lazım yaptığı organizasyonu gayetgüzel yapıyor. Öncelikli olarak bu organizasyonu gerçekleştiren emeği geçen kimvarsa hepsine büyük bir alkış istiyorum. kocaman bir alkış yapalım. türkiye’ninönemli yazarlarını düşünürlerini entelektüellerini sizlerle buluşturuyor.” dedi

yazar ahmet Şimşirgil ise;

“aksaray malumunuz olduğuüzere şehri süleha salihler yurdu ve bir kültür yurdu kültür memleketi geçensene de geldim kitap fuarına. en güzel kitap fuarlarından birini bugün aksaray’da gördüm.

Çok kıymetli yazarlarakademisyenler entelektüeller burada aksaraylılarla birlikte oluyor. bunlarıbulabilmek bir araya getirebilmek dinleyebilmek gerçekten kolay iş değil bunubaşardığı için bunu gençlerimizle aksaraylılarla buluşturduğu için benbelediyemizi tebrik ediyorum.

bundan sonra bu güzelliklerinartarak devam etmesini diliyorum.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!