Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

vali ali mantı, kırsalkesimin

vali ali mantı, kırsalkesimin karşılaştığı sorun ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması amacıyla merkezebağlı köy, belde ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

aksaray’da görevebaşladıktan sonra halkın her kesiminde bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerinikabul ederken diğer taraftan da kentin sorun ve beklentilerini yerinde görüptespit etmek ve bu sorunlara çözüm üretmek maksadıyla kurum ziyaretlerigerçekleştiren vali ali mantı, dün akşam köy muhtarlarının köylerindekarşılaştıkları sorunların tespiti amacıyla merkeze bağlı köy, belde vemahallerde bulunan 133 muhtarla bir araya geldi.

aksaray valisi ali mantı yaptığı konuşmada; “ bugünküprogramımızdaki amacımız daire amirlerimizin yapmış olduğu hizmetler ile ilgilibir değerlendirme yapmak, bir de muhtarlarımızla hem tanışmak hem kaynaşmakbirde yılsonu itibariyle bir değerlendirme yapmaktır. muhtarlarımızın imkânlarnispetinde sorunlarını ele almak yapılacakları yapabilmek, yapılamayacakları daneden yapılamayacağını, imkan ve kaynaklarımızı sorgulamak adına buradayız.bizim amacımız hep birlikte beraber karışlıklı güven hesabına dayanan işbirliğiçerçevesinde, ortak akıl kullanarak aksaray’ımıza, köyümüze kentimize doğru vefaydalı işleri yapabilmek için bir aradayız. enerjimizi bir araya getirerekdaha güzel işler yapabilmenin çabasındayız. İnanıyorum ki; bütün dairelerimiz,imkânlarını sonuna kadar kullanıyorlar, en güzel icraatları yapabilme adınadaire müdürlerimiz tüm personeli ile birlikte gecesini gündüzüne katarakçalışıyorlar. muhtarlarımızda köylerindeki tüm problemleri gerek merkeziidareye gerek yerel yönetimlere gerekse başkaca kurum ve kuruluşlara zamanındadoğru şekilde ileterek tüm muhtarlarımız çalışıyor. tüm muhtarlarımıza veihtiyar heyetlerine teşekkür ediyorum. tüm kurumlarımıza iyi niyetli çalışmalarındandolayı teşekkür ediyorum” dedi.

toplantının son bölümündevali ali mantı’ya sorun ve taleplerini aktaran muhtarlar, yaşadıkları bazısıkıntılar ve köylerin ihtiyaçları ile ilgili taleplerini dile getirdiler.vali mantı, köy muhtarlarının dile getirdiği talepleri tek tek notaldırarak, bu sorunları inceleyeceklerini en kısa sürede sıkıntıları çözümekavuşturacaklarını ifade etti.

programa aksaray valisiali mantı, aksaray vali yardımcıları gürkan karaman, Şahin bayhan, hakkı loĞoĞlu,  aksaraybelediye başkan yardımcısı süleyman canbulut, aksaray İl özel idaresi genelsekreteri ramazan altundağ, aksaray milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, aksarayemniyet müdürü ali karabağ, aksaray muhtarlar derneği başkanı mehmetemin tetik çok sayıda daire amiri ve merkezebağlı köy, belde ve mahallerde bulunan 133 muhtar katıldı.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da, anız yangınlarının önlenmesi ve
Sıradaki Haber Aksaray Jandarması Anız Yangınlarına Karşı Kararlı Mücadele Ediyor: Tarlalarda Gece Gündüz Nöbet!