Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HAYVAN SEVERLERDEN TAM NOT

türkiye’nin en modern sokak

türkiye’nin en modern sokak hayvanları İyileştirmemerkezlerinden birisi olan aksaray belediyesine ait sokak hayvanlarırehabilitasyon merkezi, her yönüyle 5 yıldızlı otel gibi.

yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerine kurulan rehabilitasyonmerkezinde idari bina, mama hazırlama binası, erkek, dişi ve yavru köpekbölümleri, kedi bölümleri, kısırlaştırma ve tedavi bakım merkezleri çevredüzenlemesi ve temizliği ile adeta 5 yıldızlı otel gibi hizmet veriyor.

aksaray belediyesine ait sokak hayvanları rehabilitasyonmerkezini ziyarete gelen hayvan hakları federasyonu yöneticileri, gördüklerimanzara karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyerek “aksaray barınağı 5 yıldızlıotel gibi hayvanların yaşam hakları, vicdani ve ahlaki değerler üzerinde”şeklinde konuştular.

barınağa hayran kalan hayvan severler aksaray belediyesinin sokak hayvanlarına verdiği değerin takdir edileceknitelikte olduğunu belirterek aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yateşekkür ettiler. 

belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise “amacımız, korumayamuhtaç, zor durumdaki hayvanların en iyi şekilde bakımlarınıyapmaktır” diye konuştu. ve aksaray belediyesinin bu konuda en güzelşekilde hizmet vermeye devam edeceğini kaydetti. 

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Baro Başkanı Avukat Ferit
Sıradaki Haber Baro Başkanı Köse; “Baba olmak dünyanın en yüce duygularından birisidir”