Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayırlı evlat dedikleri bu olsa gerek

İlyas Dağdaş, Babasının adına

İlyas Dağdaş, Babasının adına Bakımevi yaptırıyor

Hayırlı evlat dedikleri bu olsa gerek. Aksaray’ımızın sevilen iş insanı, şehrimizin yetiştirdiği önemli kişilik, karakter ve örnek insan İlyas Dağdaş, geçtiğimiz yıllarda vefat eden Babası emekli öğretmen Rüstem Dağdaş’ın adını taşıyan Gündüz bakım evi yaptırıyor. İlyas Dağdaş’ın babasının adına Gündüz bakımevi yapacak olması, dostları, arkadaşları ve ailesi ile vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıp, “İşte hayırlı evlat bu, Allah kabul eylesin, kimsesizler için yapılması düşünülen Gündüz bakımevi şehrimize ve kimsesizlere hayırlı olsun” dediler.

İş insanı babasının adını taşıyacak ‘Gündüz Bakım Evi’ yaptıracak

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Aksaraylı hayırsever iş insanı İlyas Dağdaş’ın babası emekli öğretmen Rüstem Dağdaş’ın adını taşıyacak Gündüz Bakımevini yaptıracağını açıkladı.

Vali Hamza Aydoğdu, iş insanı Dağdaş ile Aksaray Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yanında yapılacak Gündüz Bakımevi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk’ün’de hazır bulunduğu incelemede proje hakkında bilgi alan Vali Hamza Aydoğdu Ekim ayında teslim edilecek bakım evinin Aksaray’a hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aksaray’da güzel günlerden birini daha yaşadıklarını ifade ederek hayırsevere anlamlı ve örnek gösterilecek davranışından dolayı teşekkür eden Vali Hamza Aydoğdu; daha sonra Bakım Rehabilitasyon Merkezinde kalan gençler ve vatandaşlarla buluştu. Haber: Ağustos GERÇE