Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayaldi gerçek oldu; Herkes bedava tapularını aldı!

Aksaray’ın Demirci Kasabasında vatandaşları sevindiren bir gelişme yaşandı. Demirci Belediyesi tarafından yürütülen konut projesinde sona gelindi ve hak sahipleri yıllardır hayalini kurdukları evlerin tapularına kavuştu. Kasaba meydanında düzenlenen törende tapular vatandaşlara büyük bir coşku ve mutluluk içerisinde teslim edildi.

Aksaray’ın Demirci Kasabasında vatandaşları sevindiren bir gelişme yaşandı. Demirci Belediyesi

Demirci Belediye Başkanı törende yaptığı konuşmada, vatandaşların daha huzurlu ve güvenli yaşam alanlarına kavuşmasının en büyük öncelikleri olduğunu vurguladı. Konut teslim sürecinde her aşamanın titizlikle yürütüldüğünü ifade eden Başkan, “Bugün Demirci Kasabası için tarihi bir gün. Vatandaşlarımızın daha güzel, daha konforlu evlerde yaşamalarını sağlamak bizim asli görevimiz. Tüm hak sahiplerine hayırlı olsun.” dedi.

Tapularına kavuşan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirerek, sürece katkı sağlayan belediye yetkililerine teşekkür etti. Yıllar süren bekleyişin ardından ev sahibi olmanın huzurunu yaşadıklarını belirten hak sahipleri, bu gelişmenin kasabada umut ve sevinç kaynağı olduğunu ifade etti.

Demirci Kasabası Belediyesi, sosyal konut projeleriyle önümüzdeki süreçte de vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğini açıkladı. Kasaba genelinde daha modern ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.

Hakan Hidayet Deniz

İyi Parti Aksaray Teşkilatı’nın saha çalışmaları sürerken iki tanınmış esnaf
Sıradaki Haber Aksaray’da İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor!