Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HASTANE YOLUNDA ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

aksaray belediyesi, yapımı tamamlanarak

aksaray belediyesi, yapımı tamamlanarak açılışahazırlanan 600 yataklı aksaray eğitim ve araştırma hastanesine ulaşımıkolaylaştırmak için  e90’dan girişlibağlantı yolunda asfaltlama çalışmalarına başladı.

aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler,30 metre genişliğinde ve yaklaşık 3000 metre uzunluğunda ki yeni bağlantı yoluiçin metruk binaların yıkımı ile yolun genişlemesini sağlamıştı. yolungenişlemesi ile birlikte yolun çift taraflı kullanılmaya açılması için alt yapıve yol üzerinde tmt serim çalışmaları tamamlandı.

Özeller – ağaçlı kavşağından başlayıp sanayi sitesiiçinden e-90 karayoluna kadar uzanan eğitim araştırma hastane yolu için gerekliher türlü alt yapı çalışmasını tamamlayan aksaray belediyesi fen İşlerimüdürlüğü bu yol üzerinde asfaltlama çalışmasına başladı.

asfaltlama çalışmasının tamamlanması ile birlikte hizmeteaçılacak olan yol için vatandaşlar, eğitim ve araştırma hastanesine aksaraybelediyesi tarafından yeni yolların yapılmasını memnuniyetle karşıladıklarınıifade ederek, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya bu güzelhizmetinden dolayı teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkçe’nin İç Anadolu Bölesinde yer
Sıradaki Haber Aksaray’ın lezzet durağı, yöresel tatlıları damakları şenlendiriyor