Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hastane kapısında geçmiş olsun ziyareti!

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, trafik kazası geçiren Kaan Bekmezci’yi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, şehrimizin tanınan esnaflarından Teoman Bekmezci’nin oğlu Kaan Bekmezci’yi, geçirdiği trafik kazası sonrasında tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Milletvekili Kaşlı’ya, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve parti teşkilatı mensupları da eşlik etti.

Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Kaan Bekmezci’nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarette Kaan Bekmezci’nin ailesiyle de yakından ilgilenen Kaşlı, Bekmezci ailesine moral vermek amacıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Milletvekili Kaşlı, Kaan Bekmezci’ye acil şifalar dileyerek, “Bu zor süreci en kısa sürede atlatmanızı diliyorum. Her zaman yanınızdayız.” dedi. İl Başkanı Burhanettin Karataş da aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, genç kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni etti. Ziyaret sonunda, teşkilat mensupları da Kaan Bekmezci’ye moral vermek adına destek mesajlarını ilettiler. Bekmezci ailesi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Kaşlı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret, hastane personelinin nezaketi ve Kaan Bekmezci’nin moralinin yüksek olduğu gözlemleri ile son buldu. Kaşlı ve beraberindeki heyet, hastaneden ayrılırken aileye her türlü destek sözü vererek, dualarını eksik etmeyeceklerini ifade ettiler.

Avni Kuru