Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye Başkanı Dinçer’den “Hasta Yakını ve Konuk Evi” Hakkında Önemli Açıklamalar

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında, Hasta Yakını ve Konuk Evi Projesine dair çalışmalar sürüyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi’nin şehir içerisindeki projeleri arasında yer alan Hasta Yakını ve Konuk Evi projesi inşaat çalışmaları gün gün ilerlemeye devam ediyor. Şehirdeki vatandaşların sağlık sorunlarını kolaylıkla halledebilmesi ve kalacak yer sorunu yaşanmaması adına bu projeyi hayata geçiren Aksaray Belediyesi, çalışmanın devam ettiğini duyurdu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından yapılan açıklama kapsamında, “Sevdiklerimizin sağlık sorunlarıyla mücadele ederken, onlara en iyi şekilde destek olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Aksaray EAH yakınında çok yakında hizmete açacağımız; Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projemiz ile yanınızda olacağız. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak hayata geçirdiğimiz Hasta Yakını Konukevi ve Külliye Projemiz, şehrimizin önemli bir ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte planladık. Sağlık hizmeti almak için il dışından, köy, kasaba ve ilçelerden şehrimize gelen hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyaçları ücretsiz olarak bu tesisimiz aracılığı ile karşılanacak.” ifadelerine yer verdi.

Hayata geçirilecek olan bu projenin, tedavi olmak için şehrin ilçelerinden gelen vatandaşların konaklama ve ulaşım sorunu yaşamaması için önem arz ettiği düşünülüyor.

Ağustos Gerçe