Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hanımeli Pazarı vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde hayata geçirilen faaliyetler arasında yer alan Hanımeli Pazarı, vatandaşların ve Pazar yerine stant açan kadınların yoğun ilgisini görmeye devam ediyor. Belediye tarafından yapılan faaliyetlerle sık sık katılımcıların ilgi odağı olan Hanımeli Pazarı, Çarşamba ve Cumartesi günleri hizmet veriyor.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından faaliyetleri gerçekleşen Hanımeli Pazarı’nda vatandaşların el emeği ürünleri stantlarda yerini alıyor. Yapılan bu çalışma, şehir içerisindeki kadınların kendilerini geliştirmeleri bakımından önem arz ederken, aynı zamanda lezzetli ürünleri de vatandaşlarla buluşturuyor.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Aksaray’ımızın üretken kadınları, ev yapımı lezzetlerden el yapımı sanat eserlerine kadar birçok ürünü satışa sunuyor. Hem kadın girişimcilerimize destek olmak hem de birbirinden güzel ürünlerle buluşmak için sizleri de bekliyoruz. Her Çarşamba, Cumartesi Pazarında” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe