Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HALKIN BAŞKANI

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın her haftasalı günleri vatandaşlarla bir araya geldiği “halk günü” toplantıları büyükilgi görüyor. başkan yazgı, halkın istek ve taleplerini dinliyor.  

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, halk günü münasebetiyle kendisiyle görüşmek isteyenleri makamında kabul etti.vatandaşlar ile tek tek ilgilenen başkan yazgı, çözüm ve taleplerin yerinegetirilebilmesi için belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinetalimatlar verdi. birçok istek ve talebi daha görüşme esnasında iken çözümekavuşturdu.

“belediye olarakvatandaşımızın yanında ve emrindeyiz”

başkan mahallemde projesi adı altında aksaray genelindemahalleleri ziyaret etmeye başladığını söyleyen başkan yazgı, ziyaret ettiğimahallelerde halkın istek ve taleplerini yerinde görerek çözüldüğünü belirtti.

başkanla yüz yüze güreşen vatandaşlar, “başkanımız sağ olsunbizleri makamında kabul ederek isteklerimizi ve taleplerimizi dinledi ve çözümbulunması konusunda gerekeni yaptı. mahallelerimize gelerek bizleri mutlu etti.başkanımızdan ve hizmetlerinden çok memnunuz. başkanımıza bizlere böyle birimkân sağladığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşarak memnuniyetlerinidile getirdiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

EURO 2024’te forma giyecek 20
Sıradaki Haber EURO 2024’ün en değerli genç oyuncuları belli oldu: İlk 15’te 3 Türk!