Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halkın Başkanı Hizmete Devam Ediyor

“başkan mahallemizde” projesiile aksaray’da

“başkan mahallemizde” projesiile aksaray’da vetürkiye’de bir ilki gerçekleştiren aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı,250 kişilik ekibi ile birlikte 12. mahalle olarak bu kez büyük bölcek mahallesindeydi.

her zaman olduğu gibi sabah saat 08.00 de tümekipleri bir araya toplayan başkan yazgı, büyük bölcek mahallesinde yapılacakçalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

başkan yazgı’nın talimatıyla harekete geçenbelediye ekipleri, büyük bölcek’in dört bir yanına dağılarak cadde sokak veparklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi.rögar kapakları değiştirildi. kanalizasyon çalışması yapıldı.trafik işaretlevhaları   ve yol çizgilerini yeniledi.atılvaziyetteki metruk binalar ve trafo yıkılarak görüntü kirliliği ortadankaldırıldı.

belediyenin sosyal İşler müdürlüğü evleri,zabıta müdürlüğü ekipleri ise büyük mahallesinde bulunan esnafları ziyaretetti.

başkan yazgı, büyük bölcek mahallesi muhtarı sinanyavaş,  başkan yardımcısı, belediyemeclis üyeleriyle birlikte gazi hakan arslan’ı ve ailesini evinde ziyaretederek kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

başkan yazgı ve beraberindeki ekip, daha sonraokul ziyaretlerine başladı. İlk olarak emlak kredi İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerinistek ve önerilerini dinledi.

başkan yazgı, daha sonra eşi hasibe yazgı’ylabirlikte hazım kulak anadolu lisesi ve fatih sultan mehmet ortaokulu’nu ziyaretederek öğretmenlerin istek ve önerileri dinlendi.

başkan yazgı daha sonra sırasıyla fatih camii,siteler camii, hüseyin altınsoy yaz kuran kursu,cemaleddin-i aksaray-i camii’ndedüzenlenen yaz kur’an kurslarını ziyaret ederek hocalarla ve öğrencilerle sohbetetti ve öğrencilere hediyeler verdi.

cami ziyaretlerinin ardından ise evziyaretlerine başlayan başkan yazgı, sosyal yardım İşleri müdürlüğü huzurluyaşam aracı ile evde sağlık hizmetlerinden faydalanan solmaz korkmaz veailesini büyük bölcek mahallemizde bulunan evinde ziyaret etti.

başkan yazgı eşi hasibe yazgı’yla birlikte kıbrısbarış harekâtı’nda gazi olan ali haydar korkmaz’ın ailesini ve yine hakkâriÇukurca’da gazi olan emin başaran ile ailesini de ziyaret ederek hayırdualarını aldı.

başkan yazgı ve eşi hasibe yazgı, büyük bölcekmahallesindeki ziyaretleri esnasında, vefat eden hami kulak’ın ailesine taziyeziyaretinde bulundu.
başkan yazgı ve beraberindekiler, büyük bölcek mahallesinde faaliyet gösteren esnaflarıziyaret ederek hayırlı işler diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!