Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HALK EĞİTİM MERKEZLERİNİN ÖNEMİ ARTIYOR

aksaray valisi aykut pekmez

aksaray valisi aykut pekmez eşi yeşim pekmez  ile birlikte halk eğitim merkez müdürleri veİlçe milli eğitim müdürleri ile düzenlenen programda bir araya geldi. 

vali pekmez ile eşi yeşim pekmez ev sahipliğinde kardeşlerrestoran’da düzenlenen programa milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, aksaraymerkez halk eğitim müdürü azmi arı, İlçe halk eğitim merkez müdürleri, İlçemilli eğitim müdürleri ile halk eğitim merkez müdür yardımcıları ve aksarayhalk eğitim merkezi öğretmenleri katıldı.

vali pekmez’in eşi yeşim pekmez insanlara öğrenme vemeslek sahibi olmayı öğretme gayreti ile çok önemli çalışmalar gerçekleştirenhalk eğitim merkezlerinin öneminin günümüzde daha arttığının görüldüğünüsöyledi.

aksaray’da ilçe halk eğitim merkezlerinin tamamınıziyaret ederek bu kurslarda eğitim gören, bir meslek edinerek aile bütçesinekatkı sağlama amacı ile üretime katılmak isteyen vatandaşların azim vekararlılığını gördüklerini anlatan yeşim pekmez; yaptıkları görüşme ve sohbetlerdebu kursların önemini belirten vatandaşların imkan sunulduğunda öğrenerekkendini geliştirme, topluma örnek olma ve fayda sağlamak için gayret ettiğinisöyledi.

pekmez; merkezlerde ve açılan kurslarda görev yapanidareci ve öğretmenlerin sorumluluklarının bilincinde olarak; vatandaşlara yolgöstermeleri onları üretime, kimseye muhtaç olmadan hayatlarını idameetmelerini sağlayacak bilgiler ve meslekler edindirdiklerini bundan büyükmemnuniyet duyduklarını söyledi.

düzenledikleri programa katıldıkları için halk eğitimmerkezleri ile İlçe milli eğitim müdürlerine ve halkeğitim merkezi öğretmenlerine teşekkür eden yeşim pekmez ; aynı gayret vesamimiyetle toplumsal kalkınma amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerineinandığını belirtti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Baro Başkanı Av. Erçin
Sıradaki Haber Baro Başkanı’na Adana Hukuk Dairesinden ziyaret