Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haftaya kimseye söz vermeyin!

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Sanatseverler için Aksaray Kültür Merkezi, bu hafta 3 tiyatroya ev sahipliği yapacak.


Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaraylıları önümüzdeki hafta 3 tiyatro etkinliği ile buluşturacak. Tiyatroların tamamen ücretsiz olacağını ve Aksaray Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Haftaya kimseye söz vermeyin. Tiyatro oyunlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 15 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da Âşık Veysel, 16 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Seni Gidi Beni tiyatroları düzenlenecek.

Bu tiyatrolarımızda 10 yaş altı çocuklarımız salona alınmayacaktır.” dedi. 18 Kasım Cumartesi günü saat 11.00-13.30 ve 15.30 olmak üzere 3 seans şeklinde Kukuli Bakkal Amca Müzikali Çocuk Tiyatrosu düzenleneceğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Oyunlarımızın tamamı ücretsiz ve tüm halkımız davetlidir.” diyerek tüm Aksaraylıları tiyatro günlerine davet etti. Haber: Ağustos GERÇE