Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

H. Kübra ile M. Mert hayatlarını birleştirdiler

Gizlenci ve Sivaz ailelerinin

Gizlenci ve Sivaz ailelerinin evlatları

M.Mert ile H. Kübra hayatlarını birleştirdiler

AK Parti Geçmiş dönem Merkez İlçe Başkanı Fatma- Ömer Gizlenci’nin oğlu Mehmet Mert İle Trabzon Çaykaralı Güneş- Ali Sait Sivaz’ın kızı mimar Hatice Kübra Kültür Park Gala delux düğün salonunda yapılan düğünle dünya evine girdiler.

Hatice Kübra ve Mehmet Mert çiftinin düğününe ilimiz protokolü hemen hemen tam kadro katılırken, siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri ile Gizlenci ve Sivaz ailesinin yakınları ve davetliler katıldı.

Hatice Kübra ve Mehmet Mert çiftinin nikahlarını Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer kıyarken, Başkan Dinçer’in Mehmet mert bey ile evlenmeyi kabul ediyor musun? Soruna Gelin Kübra Hatice’nin ‘Evet’ sesinin az çıkmasından dolayı, ‘Davetliler az alkışladı’ diyerek yeniden Mehmet Mert ile evlenmek istiyor musun? diye yeniden sordu. Gelin Hatice Kübra’dan biraz daha sesli şekilde ‘Evet’ diyerek cevapladı. Salon bu cevapla alkışlarla inledi.

Başkan Evren Dinçer, Damat Mehmet Mert’e ‘Hatice Kübra Hanımla evlenmek istiyor musun? sorusuna damat Mehmet Mert’in sesinin gelin Hatice Kübra’nın ‘Evet’ cevabından daha fazla çıkması üzerine Başkan Dinçer, ‘Zamanla damadın sesi de gelin hanımın sesinin seviyesine inecektir” dedi.

Nikah töreni ise oldukça yüksek kalitede idi.

Gelin hanımın hemşerisi, Trabzon ili Çaykara ilçesine bağlı aynı köyden Aksaray’ın yeni Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu nikaha şahitlik ederek, ‘Aksaray Valisi olarak nikahı burada kıymış olduk. Allah, hayırlı uğurlu etsin. Evlilik çok güzel bir müessesedir. Kızımızın babaları Ali Sait benim köylüm ve aynı zamanda akrabam oluyor. Dolayısıyla aynı heyecanı burada ben de hissediyorum.  Gençlere tavsiyem iyi günde kötü hep mutlu olsunlar. Biri kızınca öteki sussun. Ama daha sonra yine hesaplaşsınlar. Aynı anda tepki göstermesinler diyerek, Damat Mehmet Mert’e ‘Sana mutluluğun sırrını vereyim mi?’ diye soru sordu. Sonra da cevaben ‘İtaat et rahat et’ dedi.

Vali Kumbuzoğlu, Rabbim hayırlı uğurlu uzun bir ömür versin inşallah. Bu evlilikten hayırlı torunlarımız olacak inşallah. Memlekete hayırlı çok güzeller nesiller yetişecek İnşallah diyerek nikah defterini gelin Hatice Kübra’ya teslim ederek nikah defterini en güzel şekilde koruyacak olan kızımız Kübra hanıma teslim ediyorum” dedi.

Hatice Kübra ve Mehmet Mert çiftinin nikah şahitliklerini ise Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile birlikte, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Ramazan Kaşlı, Aksaray’ın geçmiş dönem Valisi Ali Mantı, AK Parti il Başkanı Hamza Aktürk,  İl Genel Meclisi Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün yaptılar.

Nikahtan sonra Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, gelin ve damada Kuranı kerim ve Türk Bayrağı ile çini işlemesi takımı plaket hediye etti. Haber: Ağustos GERÇE