Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzelyurt’ta Üniversite Kampüsünde Güvenlik Alarmı: Tedbirler Harekete Geçiyor!

Aksaray Güzelyurt İlçesinde bulunana

Aksaray Güzelyurt İlçesinde bulunana Aksaray Üniversitesi Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’nun öğrenci yurtlarında ve kampüslerinde alınması gereken tedbirler üzerine toplantı yapıldı.

Aksaray İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mümin Sevgen’in katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitimlerini tamamlamaları sağlamak adına alınması gereken tedbirler üzerine görüşme yapıldı.

Emniyet ve güvenlik tedbirleri ile ilgili gerçekleşen toplantıda Güzelyurt Meslek Yüksekokulu kampüs çevresinde güvenliğin arttırılması adına görüşme yapıldı.

2023 – 2024 eğitim öğretim yılının devam etmesiyle birlikte Aksaray Güzelyurt ilçesinde öğrencilerin eğitim faaliyetleri boyunca herhangi bir güvenlik sorunluya karşılaşmaması amacıyla toplantı yapıldı. Tedbirlerin arttırılması yönünde karara varılan toplantıda öğrencileri yurt giriş çıkışların kampüs çevrelerinde güvenlik önemlerinin arttırılması ve öğrencilerin herhangi bir olaya karışmasını engellemek adına istişarelerde bulunuldu.

Haber: Fatma Altınok